HOE WERKT DE MASSAGE

Je zit ontspannen met kleren aan op onze massage-kruk. De ondersteuning die de kruk geeft helpt u om actief rechtop te blijven zitten tijdens de massage. De masseur staat naast of achter u en behandeld volgens eeuwenoude tradities en technieken de zachte delen van het bovenlichaam, zoals spieren van schouders, rug, armen, nek en hoofd. Terwijl je gemasseerd wordt leert je lichaam zijn houding te corrigeren en duurzaam te verbeteren. Je leert je lichaam efficiënt te gebruiken, te ontspannen en actief te blijven tegelijkertijd.

Na de 20 minuten durende massage kun je meteen weer aan het werk, ontspannen, lichaamsfit, opgewekt en alert. De stimulerende en activerende werking van de Chinese Kruk Massage wordt versterkt en verdiept door de massage regelmatig over een langere termijn te ondergaan. Elke massage geeft je nieuwe informatie waar je mee verder kunt, je ervaart je lichaamsintelligentie en vitaliteit. Door meer bewegingsruimte en het oplossen van spanningen worden je prestaties positief beïnvloed.

De Chinese Kruk Massage is ook geschikt om de medewerkers van uw bedrijf een dag in het zonnetje te zetten en een prettige ontspannende en activerende ervaring te bezorgen.

 
 

UNIEKE KRUK

De unieke massage-kruk is gebaseerd op de troon van een koning en ondersteunt een statige zitpositie: recht, kalm en alert. De kruk is niet meer dan wat het moet zijn: een stabiele ondersteuning van het bekken.

Door de lichte holling van de zitting worden de zitbotten geactiveerd hierdoor wordt de wervelkolom in een natuurlijke houding gebracht. Deze actieve zithouding genereert stevigheid die nodig is om de massage te kunnen ondergaan en zo de lichaamshouding te verbeteren.

KWALITEIT MASSEURS

De kwaliteit van de massage hangt nauw samen met de lichamelijke fitheid van de masseur.

Om die kwaliteit te waarborgen volgen de masseurs oosterse lichaamstrainingen zoals taichi, kungfu, qigong en yoga.

De positieve instelling, het enthousiasme en plezier van onze vakkundige masseurs staan garant voor een gezondheid ondersteunende, verfrissende en ontspannende massage.

 

VRAAG NU EEN GRATIS PROEF MASSAGE PAKKET AAN t.w.v. €75

Bel 06 2074 8040 of mail ons via info@massageopjewerk.com voor meer informatie

ONS COMPLETE PAKKET


  • Vakkundige gekwalificeerde masseur
  • Op uw werk, wij komen naar u toe
  • 20 min. per massage
  • per week/per twee weken/per maand…
  • periodiek persoonlijk lichaamsonderhoud
  • massages op maat

INTRODUCTIE AANBIEDING:

  • 60 massages¹ voor slechts €999,- ex BTW

¹ afnemen binnen een periode van 10 weken